Girlishtimes day!


Mult prea multa lume scrie despre importanta unei zile precum cea de 14 februarie, zi totusi, extraordinar de speciala daca nu ar fi plictisitor de neinteresanta. Si daca tot scrie asa multa lume despre asta, de ce sa nu incerc si eu sa ma integrez? Chiar de dimineata, cineva imi spune: " La multi ani!"
- La multi ani...de ce?
- Pai, stii, e ziua indragostitilor..
- Minunat, si??...eu nu sunt indragostita!
- ... (thinking probably) ain't that a bitch?!?...

Ok, anul asta, dupa multi ani, sunt singura.
Cum adica singura??? Vai, singura de ziua indragostitilor?...adica nu ai pe nimeni???, serios??..saracuta!
Da. singura si ma simt bine asa. Sigur, n-o sa incerc sa ascund faptul ca e cel putin ciudat sa fii singur intr-o zi in care totul este despre, pentru si mai ales cu "iubire".  uh, save God, is one day only! :P
Presupunand ca nu sunt singura care se gaseste in situatia asta (desi nu ar fi atat de imposibil) pentru toate celelalte femei singure astazi ...what's to do?
mmmm... depinde de personalitate, cateva variante:

1. poti sa te inchizi in casa pentru 24 de ore ( poate functiona, insa asigura-te ca ai provizii pentru toata ziua, pentru a nu fi nevoita sa intri in contact cu mediul exterior,  stai cat mai departe de ferestre si evita orice contact cu media)

2. NU ziua indragostitilor (amageste-te, e doar o sarbatoare comerciala, in fond e o prostie, ce stupid trebuie sa fii sa crezi in ziua asta, repeta-ti mereu in gand asta, incearca sa fii in preajma altora care iti impartasesc ideea, ai grija sa nu ramai singur, s-ar putea ca scutul de protectie sa dispara si sa iti dai seama ca iti pasa)

3. eu nu sunt ca ei...(gandeste-te la toate cuplurile care sunt impreuna doar pentru a primi bomboane de  ciocolata, valorile tale morale nu te lasa sa te implici intr-o relatie usoara, de asta esti singura, iesi si observa cuplurile, construieste povesti si intuieste sfarsitul relatiei, ai grija sa eviti cuplurile ce par a nu avea nici un fel de problema, pot deprima! si sunt fake anyway)

4. tu esti importanta! ( petreceti ziua ca si cand ai avea o intalnire foarte importanta, ai grija de tine, imbraca rochia sexy, make-up, poate tocuri, bea vin, pregateste o cina speciala etc...nu iesi totusi din casa, e posibil sa te simti ca un actor neinvitat la spectacol)

5. tu esti importanta, dar....(realizezi ca esti singura si te doare, cumpara multa inghetata, cipsuri, ciocolata, in principiu chestii care sunt bune..de ingrasat.. alege un film siropos, imbraca-te in pijamalele cele mai confortabile, inchide usa, urmareste filmul si plangi...daca nu te simti mai bine dupa, este recomandata repetarea procesului. atentie totusi! consumata in cantitati mari, aceasta reteta poate induce tulburari melancolice severe)

6. hraneste-te cu amintiri (e adevarat ca esti singura, dar asta nu inseamna ca asa ai fost mereu, asa ca deschide dulapurile unde iti pastrezi amintirile, sterge praful de pe cutii, ia o cana de vin fiert si petrece-ti ziua amintindu-ti cat de bine/ minunat era cand erai cu  x, y, z, (poti incepe de la a daca ai avut mai multi). problema: e posibil sa reinvii sentimente pe care ar fi fost mai bine sa le lasi ingropate la 20 metri sub pamant pentru totdeauna...asa ca, be carefull!)

7. nu sunt singura... ( nu esti singura care nu are partener pentru ziua asta, da, e tarziu dar inca iti poti gasi pe cineva...so, mergi online (mergi drept) la site-urile de dating, intra pe mess, cauta in telefon numerele de telefon ale fostilor iubiti, incearca toate variantele, nu poate fi prea tarziu!, evita orice tentativa de a gandi rational, e posibil sa realizezi ca toti cei care au ramas singuri sunt lame si cei care incearca sa repare asta sunt si mai lame)

8. sunt singura! cool! ( more fun for me, more guys for me, no commitment, let's rock it babe!...pregateste-te pentru o seara incendiara, must have: pantofi cu toc, fusta scurta, atitudine fashion, club de fitze, nu uita insa ca asta poate fi inceputul unei noi relatii serioase, daca nu e ceea ce vrei...nu da nr de telefon, numele etc si dispari imediat ce se face ora 12 pentru a nu te mai gasi dupa ce vraja se rupe si te intorci la a fi cenusareasa)

9. call a friend. ( suna-ti prietena care e singura, vorbiti, consolati-va, faceti planuri impreuna, iesiti, luati bilete la un film, imbracati-va deosebit, vorbiti despre fosti iubiti si posibile "ocazii". distreaza-te, razi, plangi, imbratiseaza, orice e nevoie sa te faca sa te simti mai bine. contactul atat de strans cu toate cuplurile de indragostiti poate dauna insa, ai grija sa nu dai prea mare importanta acestui aspect.)
........
Lista ramane deschisa, dar in mare, this is it din punctul meu de vedere.

aaaaaaa...si de ce exista lista doar pentru femei? ...pentru ca in cazul barbatilor e simplu (daca ai prietena, please her!...e sarbatoarea ei oricum si tu ar trebui sa fii preocupat doar de "cum sa nu o dau in bara", hmmm, poate ar trebui numita Girlishtimes day, nu Valentines day[oricum nu stie nimeni care e faza cu sf. valentin si nimanui nu-i pasa], daca nu ai, get one for tonight! as simple as that.)

Now....ce am facut eu azi??? :), i guess...

That's a secret i'll never tell
x.o. x.o.
gossip girl :P

Un filmulet funny despre ce vor femeile/ce vor barbatii de ziua indragostitilor. Enjoy!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu