FAQ, or FAQ for you, or just Frequently Asked Questions

Pe sistemul "acta non verba" incep prin a ma intreba care este sensul unei asemenea catitati informationale precum cea prezenta pe internet?..Pe de alta parte, daca ma intorc la expresia "la inceput a fost cuvantul", atunci situatia devine mai incetosata decat mi-as dori. E clar ca exista mult prea multa informatie, fiecare dintre noi fiind expus zilnic la zeci de mii de mesaje, din care, o cantitate infima reuseste sa ne atraga atentia si o cantitate nesemnificanta ramane in memoria noastra. In conditiile acestea, este normal sa ma intreb, chiar in timp ce scriu postul asta, avand in vedere ca sunt nimeni incercand sa spuna nimic, care este sensul blogului meu?...promit sa va raspund in momentul in care eu o sa stiu raspunsul.
Cel mai probabil o sa scriu despre pr, ceva publicitate, rolul media, poate viata politica, experiente personale, ganduri stupide etc, si cel mai probabil toate astea nu o sa va ajute cu nimic. Dar nu conteaza...la sfarsit, tot cuvantul o sa ramana probabil.
Si daca tot spuneam ca o sa vorbesc si despre publicitate, o sa atasez o reclama cel putin inovativa, daca nu interesanta, pe care ma chinui sa o interpretez acum din punct de vedere semiotic pentru seminarul de maine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu